Omega Club

waardering: Het gemiddelde aantal hartjes welke werden toegekend bij de Love Its bedraagt: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf Love It

Wij heten jullie welkom op onze site!

We zijn geen club voor iedereen, dat betekent dat wij niet op zoek zijn naar alle swingers.

We zijn eerder een verzamelpunt waar actieve koppels en single heren/dames met elkaar kunnen spelen naar ieders tevredenheid. We proberen dan ook via deze website een onderscheid te maken en het kaf van het koren te scheiden, zodat onze bezoekers met het juiste verwachtingspatroon hun avondje of namiddag kunnen plannen.

Daarom proberen wij niet IEDEREEN te lokken maar duidelijk te omschrijven welke klanten passen in onze club.


Wat zoeken wij zeker niet?

We zijn GEEN "koppel zoekt koppel" clubje. Koppels die enkel en alleen interesse tonen in andere koppels zijn niet van harte welkom in onze club. Dit zal hen dan ook aan de inkom duidelijk gemaakt worden. Voor dit soort stellen zijn er genoeg andere clubs om te gaan eten en dansen tegen all in tarief.

Koppels die hun vrouw dumpen aan te bar en waarvan de man alleen gaat "shoppen" zijn derhalve ook niet welkom.

Stellen die de bar, het restaurant en de dansvloer als belangrijkste criteria van een club beschouwen verwijzen wij door naar de erotische discotheken waar zelden actie te beleven valt.

Welke klanten bezoeken onze club?

Koppels die extra mannen wel kunnen verdragen en schaamteloos en exhibitionistisch gedrag leuk vinden, die zullen zich snel bij ons thuis voelen. Wij vragen natuurlijk aan de single heren dat ze zich respectvol gedragen en hun persoonlijke hygiëne op hoog niveau zetten. Alleen dan is een bezoekje 100% geslaagd.

Met ons concept hebben wij een vrijplaats gecreëerd waar actieve koppels/single dames, die graag een mannetje meer erbij hebben, hun gang kunnen gaan, zonder daarbij raar aangekeken te worden door koppels die zich swingers noemen maar die nooit of zelden seksueel actief zijn.

Aan de single heren: wij tolereren geen houding in de zin van: "ik heb betaald, dus ik wil minimaal zoveel keer sex gehad hebben". Deze personen zullen vriendelijk verzocht worden de zaak te verlaten. We zijn geen bordeel maar een groep gelijkgestemden die allen op zoek zijn naar erotisch avontuur.

Daarnaast zijn natuurlijk alleengaande heren, mits verzorgd en respectvol, op alle openingsdagen van harte welkom.

De afgelopen maanden waren fantastisch, druk, geil en gezellig. Lees de lieve en goede reacties in ons gastenboek! Veel oude bekenden, maar ook leuke nieuwe stellen en mannen die ons concept een warm hart toe dragen wisten de weg naar onze club te vinden.

In ons concept hebben de koppels veel plezier want ze komen immers voor de singles, hebben de single heren ook de tijd van hun leven (want ook zij worden gerespecteerd, voelen zich meer dan welkom en maken veel mee) en hebben wij als uitbaters een zaak met een top sfeer en louter tevreden klanten die ons dankbaar zijn voor hetgeen wij ze bieden. Gewoon een kwestie van het samenbrengen van vraag en aanbod.

Koppels die uitsluitend andere koppels zoeken passen in het geheel niet bij ons dus zijn inderdaad ook niet welkom. Dat heeft niets te maken met aardig zijn of niet aardig zijn. Wij zijn tenminste duidelijk hierin om zowel u als ons de teleurstelling van een bezoek te besparen. Bent u als koppel, na het lezen van bovenstaande, toch nieuwsgierig of onze club iets voor u is kom dan gewoon eens langs. We laten u rustig uw gang gaan.

Wij zijn door de jaren heen al beschimpt, verketterd en uitgescholden door koppels die dus duidelijk buiten onze doelgroep vielen maar we hebben inmiddels wel een zeer trouwe achterban die vierkant achter ons concept staat en die graag aan andere bezoekers willen laten zien en horen dat het er bij ons op een zeer gezellige en respectvolle manier aan toe gaat.

Mocht u na het lezen van dit verhaal nog vragen hebben stel ze dan gerust via het gastenboek of de mail. Wij zullen ze ten allen tijden zo eerlijk mogelijk beantwoorden.


Met vriendelijk groeten,

Het Omega Team

 


  • : Omega Club
  • : Parenclub
  • : Lodistraat 99a
  • : 8020
  • : Hertsberge , Belgie
  • : +32 (0)487 746592
  • : http://newomegaclub.be/

Stuur ons uw reactie of stel hier uw vraag.

Bericht:

Beveiligingscode

 

Love Its van Omega Club

Er zijn nog geen Love Its van Omega Club .

Discover your dark side